10 bästa modifieringar för Honda Rebel

Honda Rebel är en av de bästa cruisermodellerna på marknaden idag . Den kommer med tre olika motorvolymer; Rebel 300 (286 cc), 500 (471 cc) och 1100 (1084 cc). Rebel 1100 är den mest kraftfulla och ger 81 hk och 68 lb-ft vridmoment, medan Rebel 300 och 500 är rankade som några av de bästa små cruisercyklarna för nybörjare . Alla dessa Honda -cyklar är budgetvänliga och har en lättillgänglig storlek för korta cyklister. Dessutom kan de enkelt anpassas med obegränsade eftermarknadsmods. Anpassning förändrar cykelns ergonomi helt efter förarens preferenser. Motorcyklar är billiga och lätta att modifiera jämfört med bilar. Vissa mods är bara för utseende, medan andra ökar prestandan och hanteringen. Oavsett om du vill stärka prestandan, lägga till en dos personlig stil eller helt enkelt ta tag i några praktiska bekvämligheter, är dessa de 10 bästa eftermarknadsmodifieringarna för Honda Rebel.

10Avgas och ljuddämpare

Eftermarknadsavgaser är en populär mod bland motorcyklisterna. De ger cykeln ett nytt utseende och förbättrar motorns prestanda. Sedan älskar vissa den mullrande tonen av avgaserna vid högre varv. Oavsett om du bara byter ljuddämpare eller hela systemet, garanterar ett eftermarknadsprestandaavgassystem lite extra hästkrafter . Du kan också uppnå betydande viktminskning genom att installera ett avgassystem av kolfiber, titan eller andra lätta material.

9Crash bars

Att tappa eller ramla med en cykel är varje ryttares mardröm. Även om ibland olyckor är oundvikliga, är det bättre att vara förberedd i förväg. Förutom att skydda föraren, skyddar krockbågar Honda Rebel från repor, bucklor och ytterligare skador på motorn och andra ömtåliga delar. Dessutom, med vissa krockbågsdesigner, kan föraren vila sina ben ovanpå stängerna, sträcka ut sig och ge dem en paus från cykelns fotpinnsposition när de kör på motorvägen. Vissa barer har en liten väska som hindrar vinden från att träffa dina ben. Väskan fungerar även som ett förvaringsfack.

8Sadelväskor

Två hjul erbjuder mycket när det gäller nöje och äventyr. Tyvärr erbjuder de begränsade alternativ när det kommer till lagring. Varje erfaren förare vet hur förvaring är avgörande på en cykel. De flesta eftermarknadstillverkare drar nytta av detta genom att tillhandahålla svansväskor, hårda sidofodral och ryggsäckar. Ett brett utbud av eftermarknads-sadelväskor för Honda Rebel flödar naturligt med cykelns bakre design och förblir en av dess mest eftertraktade tillbehör.

7Nummerplåtsförflyttare

Denna mod bidrar inte till cykelns prestanda eller hantering; det bidrar bara till estetiken och ger Rebel ett attraktivt utseende. Det är också lätt att installera. Du behöver inte söka hjälp från en professionell. Lagertallrikhållaren hänger lågt på Rebels baksida. Detta passar inte bra med de flesta ryttare som föredrar att få en snygg plåtflyttare som håller registreringsskylten på fendern. Dessutom flyttar eftermarknadsplattflyttaren vanligtvis också aktiens blinkers.

6Sittplats

Även om det inte finns så mycket att klaga på Honda Rebel, gör att du längtar efter en bättre vadderad sits när du kryssar långa sträckor på sin lagersadel. Precis som spakarna och tankkuddarna är sätet också en kontaktpunkt mellan dig och cykeln. Att ändra eller uppgradera den förbättrar din körupplevelse dramatiskt. Förutom komfort är eftermarknadssäten ett sätt att höja eller sänka åkhöjden för längre eller kortare förare. Bredare säten är att föredra eftersom de fördelar förarens vikt jämnt. Det finns ett brett utbud av eftermarknadsstolar för Rebel, inklusive prestationsfokuserade säten och säten för två.

5Chocker Och Spring Kit

Eftermarknadsavstängning kommer alltid att överträffa aktieavstängning. Tillverkarna monterar helt enkelt stötdämpare som matchar cykelns prislapp. För de allra flesta klarar standardupphängningen som följer med Honda Rebel förarens vikt och några bagage. Men om du vill ha en mjukare körning eller förbättrad hantering är uppgraderingar av fjädring en värdig investering. Beroende på vilken åkkvalitet du vill ha kan du höja eller sänka åkhöjden med eftermarknadsfjädring. Du kan också välja mellan en bekväm eller sportig miljö.

4Luftfilter

Ett eftermarknadsluftfilter gör underverk när det kommer till cykelns prestanda. Det är en enkel modifiering men det lönar sig med ökad prestanda och bättre bränsleekonomi. Dessa eftermarknadsluftfilter slår Rebels lagerfilter eftersom det matar motorn mer luft, vilket hjälper till att släppa lös motorns maximala prestanda. Luftintagsmoden kräver ett frittflytande eftermarknadsavgassystem för att få maximal effekt. Bra eftermarknadsprestanda luftfilter är ganska dyra, men de är värda varenda krona i det långa loppet.

3Däck

Bättre grepp garanterar cykelns förbättrade hantering – de två kompletterar varandra. Tillverkarna investerar dock inte mycket i däck eftersom de slits ut med tiden. Istället passar de cyklar med generiska och multifunktionella däck. Därför bör du överväga att skaffa rätt däck som matchar din körstil och väder. Hårdare gummiblandningar passar Honda Rebel eftersom det är en cruisercykel för gatupendling. Mjukare, klibbigare gummi stärker grepp och grepp på bekostnad av kortare däcklivslängd, vilket ger cykeln bättre kurvtagningsförmåga. Dessutom bidrar de till att ingjuta mer förtroende hos föraren när han kryssar på motorvägen.

2Vindruta/kåpa

Vindrutan är inte älskad av alla cyklister, och många hävdar att den orsakar motstånd. Helkroppshjälmar fungerar som en liten vindruta för föraren. Men det håller bara vinden borta från ansiktet; för att skydda huvudet och överkroppen från vind och insekter, är en vindruta eller kåpa vad du vill ha. Lyckligtvis finns det en mängd olika eftermarknads vindruteskydd för Rebel. När den är rätt monterad minskar vindrutan luftmotståndet genom att rikta luftflödet runt din kropp och cykel. Det minskar också trötthet som orsakas av buffring när du är på långa turer. Och ja, en vindrutebeklädnad kan lägga till Rebels estetik, speciellt när den är färgmatchad till cykeln.

1Blinkers

Eftermarknadsblinkers bidrar inte till prestandauppgraderingar, men deras utseende på cykeln kompenserar säkert för det. Honda Rebel kommer med fula blinkers som sticker ut på utsidan. Lyckligtvis kan du få sexiga indikatorer i antingen standard- eller LED-alternativ. Du kan också få spola blinkers som inte sticker ut. De flesta av dem kommer med synlig LED-belysning. Släta blinkers sitter mer mot karossen, vilket ger Rebel en elegantare design. Deras största fördel är att göra nattkörning säkrare eftersom andra bilister tydligt kan se dig.

Leave a Comment