10 billiga Dirtbikes, Dual Sports och Trailbikes vi skulle älska att svänga ett ben över

Dirtbikes finns i alla former, budgetar och storlekar. En sak som de alla har gemensamt är att de är jätteroliga att åka. Moderna smutscyklar kan vara ganska dyra, och att köpa begagnade kan ibland vara något av ett lotteri på grund av hur hårt dessa cyklar körs. Det finns dock några modeller som till största delen är säkra spel. Dubbla sportcyklar hade minskat i popularitet ett tag, men har haft en mindre uppsving eftersom folk börjar inse värdet av att äga en cykel som du helt enkelt kan cykla till leden, i motsats till att lasta den på en pickup eller släp. Vissa helt nya dubbla sportcyklar är genuint prisvärda, begagnade cyklar ännu mer.

10Yamaha YZ250

Den ärevördiga tvåtaktaren Yamaha har nu funnits i nästan 20 år och har bara fått uppdateringar av chassi och fjädring, men har behållit samma motor. Kort sagt, att skaffa en äldre cykel kommer inte att lämna dig i brist på kraft, och de flesta entusiaster kommer redan att ha uppgraderat cykeln och gjort nödvändigt underhåll (vilket med hög prestanda tvåtakt innebär en ombyggnad av motorn).

9KDX200

Den gamla dubbelsporten var helt enkelt lysande på allt, det faktum att de gjorde dessa cyklar lagliga på väg var ett genidrag. Det är en relativt högpresterande tvåtaktsmaskin, så mycket lik YZ att du behöver vara beredd på att bygga om motorn då och då, men det faktum att du kan åka till stigen gör den så mycket mer mångsidig.

8Honda XR650L

För att sätta denna cykels livslängd i perspektiv kom den först ut i början av 90-talet och har inte förändrats så mycket. Som ett resultat får du ett otroligt värde, eftersom den säljs för bara några hundra dollar mer än den nya CRF300 Rally.

7Yamaha DT125

Få cyklar i denna värld är så pålitliga och enkla som den gamla tvåtakts DT , för en liten, lätt cykel har den också gott om kraft. En sak du kommer att behöva ändra för leden är dess utväxling, som är hög, för gatubruk, men vi misstänker att om du är ute efter något sånt här kommer du inte att använda den som pendlare (även om du kan om du vill).

6Suzuki DR-Z400S

Precis som Hondan kan du fortfarande få en av dessa nya, men för DR-Z finns det ett ganska bra argument för att istället välja en begagnad cykel. Så många av dessa saker har gjorts under de senaste 20 åren att de har varit i produktion och så få uppdateringar gjorts, att att få en från 2000-talet kommer att kosta hälften så mycket och fortfarande leverera lika mycket kapacitet och prestanda.

5Yamaha TW200

TW är den ultimata trailcykeln, med solid high-end grymt kommer den att gå nästan var som helst, bara ganska långsamt. Så så länge du inte har något emot dess lugna hastighet, kommer den att ta sig till och med de mest tekniska stigar och den udda större vägen också kamagra forum italia eftersom den fortfarande är helt laglig på väg.

4Kawasaki KX450f

I mitten av 2000-talet hade Kawasaki mer eller mindre fulländat fyrtaktsmotorcykeln, den var och är fortfarande en cykel med hög underhållsprestanda, men den levererar otrolig kraft. På pappret kan den ha ungefär samma kraft som de andra cyklarna, men precis som den dominerade på banan på 2000-talet kommer den att ge dig ett försprång också. Se bara till att den åtminstone har en rak ram, dessa cyklar ser otroliga mängder av missbruk och ju billigare de är, desto mer sannolikt är det att något är fruktansvärt fel på dem.

3Husqvarna XC500

Om du är ute efter något lite mer exotiskt, och lite mer klassiskt till sin natur, kan du hitta en av dessa vackra cyklar för nästan ingenting. De utvecklades för att vara dagens bästa ökenåkare, och även om de saknade tekniken i sin samtida tävling, kompenserade de för det med ren hastighet. Dessa cyklar har en föråldrad fjädring, hemska bromsar, men är kapabla till 100 mph. De är skrämmande i fel händer, men otroligt roligt om du kan hålla dig, har du blivit varnad…

2Honda CRF450L

CRF har nu funnits i några år, och de erbjuder exceptionellt värde på begagnatmarknaden, ofta prissatta i linje med den nya CRF300L. Det är en jämförelse av krita och ost och med tanke på hur pålitlig Honda gjorde denna 450 är det verkligen ett säkert köp.

1Yamaha XT350

Det som gör att den gamla XT sticker ut är hur avancerad den var för tiden, även om den fortfarande var luftkyld hade den en DOHC-motor, så den varvar hårt och känns mycket mer som en av erans högpresterande dirtbikes. Den hade mycket hög växel från fabriken, så om den ännu inte har ett större kedjehjul installerat, kommer det att vara ditt första köp för att göra den spårklar.

Leave a Comment