Hur 2022 Harley-Davidson Road Glide Limited jämförs med Indian Pursuit Limited Premium

2022 Harley-Davidson Road Glide Limited är en perfekt utmanare till Indian Motorcycles Pursuit Limited Premium är båda prestigefyllda cyklar som visar upp en liknande profil med många extra funktioner och lyxalternativ. Båda dessa tungviktare tillhör samma kategori av motorcyklar – lyxiga touring , men är ändå utmärkande för att göra dig splittrad när det gäller att välja mellan de två. Road Glide Limited har många funktioner för att göra motorn mer effektiv och effektiv samtidigt som den gör upplevelsen säker och rolig med hälsosamma säkerhets- respektive infotainmentfunktioner. De flesta aspekter är jämförbara, även om Indian Motorcycles levererar fler hästar insvepta i lyxhus med sin Pursuit Limited Premium. Läs vidare för att ta reda på likheterna och skillnaderna mellan dessa två lyxturister och vilken som är den främsta. 2022 Harley-Davidson Road Glide Limited tar striden till Indian Pursuit Limited Premium i denna tunga amerikanska touring face-off.

Harley-Davidson Road Glide Limited är en solid åktur

När Harley-Davidson skapade Road Glide Limited blev den väl mottagen och hade många anmärkningsvärda funktioner. Vid 3000 RPM ger den 122 ft-lbs vridmoment och 93 HP, och den får 43 MPG i bränsleekonomi. Vidare visar Road Glide Limited ett 4,5″ slaglängd och ett kompressionsförhållande på 10,5:1. Dess motor är en Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 , och den har Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI) för ytterligare effektivitet. Ljus finns överallt på den här modellen, vilket gör det lätt att synas på natten och erbjuder förare viss säkerhet och hjälper dem att slappna av medan de njuter av en natttur. Dess flera LED-lampor är antingen 40-watts eller 60-watts glödlampor, närmare bestämt är halvljusen 40 watt och helljusen är 60 watt. Cykeln har LED-blinkers bak, samt bakljus, stoppljus och signalljus fram. Cykeln har en primär drivlina och en framgaffel 49 mm dubbelböjd ventil. Bromsmässigt är de främre bromsarna dubbla flytande rotorer, medan den bakre bromsen är en fast rotor.

Indian Motorcycles Pursuit Limited Premium tar det upp ett snäpp

Pursuit Limited Premium är, som namnet antyder, ett premiumpaket som erbjuder mer än basmodellen gör. Den har en slaglängd på 3,79 tum, vilket är något kortare än Harley-Davidson Road Glide Limited. Dess kompressionsförhållande är högre och står på 11,0:1. Dess vätskekylda Power Plus-motor har ett elektroniskt bränsleinsprutningssystem med sluten bränsleinsprutning, och motorn avger 128 ft-lbs vridmoment vid 3800 RPM. Dessutom visar motorn 122 hk, vilket är mycket mer än dess Harley-Davidson-motsvarighet. Bromssystemet på Pursuit Limited Premium är en dubbel, fyrkolvs radiell bromsok på framsidan med en enkel, tvåkolvsok på baksidan. En framgaffelupphängning används, med en inverterad teleskopgaffel och en diameter på 43 mm. Liksom Harley-Davidson Road Glide Limited har den många mätare för att mata förarens information. Ännu mer, varningar ges via LED, såsom farthållare, helljus på eller av, blinkers, ABS, kontrollera motorn, lågt oljetryck, batteri och lågt bränsle.

2022 HD Road Glide Limited Packs hälsosamma lyxfunktioner

Harley-Davidson Road Glide Limited har ett anständigt antal både roliga infotainmentfunktioner och säkra säkerhetsfunktioner. Med fyra 5,25-tums högtalare inställda på att ljuda AM- eller FM-radio kan förare njuta av musiken eller ljudet som de väljer. Dessa högtalare visar upp 25 watt per kanal och det finns en USB-anslutning för förare att plugga in SD-kort, MP3-spelare och flash-enheter. Skulle det inte räcka för en ryttares njutning, finns en Sirius XM-uppgradering tillgänglig i Kanada och USA. Bluetooth är standard, så förare kan ringa och ta samtal handsfree, vilket gör att de kan fokusera på att köra cykeln och titta på vägen. För att ge förarna en känsla av säkerhet ingår även låsningsfria bromsar (ABS) och elektroniskt länkade bromsar (ELB). Farthållare är också ett standardalternativ. Tyvärr är dessa alternativ inte billiga; beroende på färgschemat varierar priserna från $28.729 till $31.874.

Indian Pursuit Limited Premium lyser på teknikfronten

En fördel med Indian Pursuit Premium är ett utarbetat infotainmentpaket. Den är inte riktigt lika fokuserad på musik eller ljud för underhållning som Road Glide-specialen är, men den erbjuder en förhöjd upplevelse när det gäller lyx och funktionell anslutning . Apple CarPlay-integration är en del av paketet, tillsammans med trafik- och väderuppdateringar, samt navigering och kartor. Utöver det erbjuder 2022-modellerna av Indian Pursuit Limited Premium också en gratis ettårig provperiod på RIDE COMMAND+, även om priserna kommer att gälla när provperioden är slut. Det finns dock ett 200-watts ljudsystem som har Bluetooth och USB-alternativ. Som sagt, ett uppvärmt säte är också en del av paketet för att hjälpa ryttare att hålla sig varma under turer under de kallare månaderna. Säkerhetsmässigt finns det flera körlägen, samt farthållare och ABS. Indianen har också 35,8 liter lagringskapacitet, nyckelfri tändning, uppvärmda handtag och en kraftfull vindruta, som alla är funktioner som inte är lika framträdande eller obefintliga som Road Glide Special. Tyvärr är priset också en komponent här: beroende på färg kan Pursuit Limited Premium kosta mellan $14,999- $16,399.

Road Glide Limited vs Pursuit Limited Premium: Den ultimata lyxturneringen

Indianen tar pallen när det kommer till prestanda och kördynamik. När det gäller de lyxiga funktionerna är både Harley och Indian hals mot hals här. Valet beror på prissättningen som återigen är aggressiv när det gäller Pursuit Limited Premium. Road Glide Limited är på premiumsidan. Så om prissättningen är det avgörande kriteriet, är Pursuit Limited Premium desto mer meningsfullt.

Leave a Comment