Dessa är de mest badass motorcykelklubbar för alla kvinnor

De flesta lärde känna motorcykelklubbar tack vare tv-succén “Sons of Anarchy” och boken från 1967 av den berömda författaren Hunter S. Thomas. Han skrev “Hells Angels: The Strange and Terrible Saga of the Outlaw Motorcycle Gangs” efter att ha bott och åkt med Hells Angelsi ett år, och den innehåller en förstahandsskildring av gängets livserfarenheter. Men amerikanska cykelgäng har funnits längre än Hunters bok. De har funnits nästan lika länge som motorcykeln. Efter andra världskriget växte kulturens popularitet bland återvändande veteraner som fann det utmanande att gå tillbaka till det civila livet. De flesta använde sina avgångsvederlag för att köpa motorcyklar och festa tillsammans på krogar. Därför föddes ett kamratskap runt cykeln, med små grupper som hjälpte till att hålla sin militära identitet, broderskap och säkerhet vid liv. Medan vissa motorcykelklubbar har en bild av kriminella handlingar och att hamna i problem , bildas andra med goda avsikter att göra världen till en bättre plats. Dessutom, i motsats till stereotyperna, är inte alla bikergäng gjorda av skärpta män. Vissa är helt kvinnliga klubbar som använder motorcykeln för att stärka sitt samhälle. Här är de mest badass motorcykelklubbar för kvinnor du borde känna till.

10Karamellkurvor

Caramel-kurvorna är en speciell grupp coola kvinnor med stora cyklar och ännu större personligheter som är ute efter att omdefiniera idén om en bikerklubb. Klubben är baserad i New Orleans och drivs av systerskap, styrka och stil. De anser att motorcyklar är en stimulerande frigörelse som hjälper dem att hålla sig friska och känna sig starka. The Curves syftar också till att skapa ett utrymme i den mansdominerade motorcykelvärlden, och medgrundaren Nakosha “Coco” Curry hoppas kunna skapa Caramel Curves-avdelningar över hela landet.

9Motorpigorna

Motor Maids bildades 1940 och är en av de äldsta motorcykelklubbarna som endast består av kvinnor. Klubben har mer än 1300 medlemmar från USA och Kanada . De är en mångfaldig grupp kvinnor som sammanförs av sin passion för att köra motorcyklar. De syftar till att visa respekt för varandra samtidigt som de främjar säkra köregenskaper och främjar en positiv bild av motorcykelkulturen. Med över åtta decennier av körning är Motor Maids standarden för kvinnliga motorcyklister, vilket bevisar att du kan vara en dam och fortfarande kasta ett ben över en cykel.

8Läder & Spets MC

Leather & Lace MC bildades i Florida 1983 och har fått ett antal följare i USA, Kanada och Storbritannien. Den enda damklubben använder rosa och svarta färger, och dess emblem har två änglalika kvinnor med bruna och guldiga vingar. De strävar efter att stärka kvinnor inom motorcykling och normalisera bilden av motorcykelförare. MC har ett intressant obligatoriskt krav, där alla medlemmar måste delta i National Spirit Ride. Den tredje söndagen i september måste alla medlemmar åka 100 mil med start klockan 10:00, oavsett om de är ensamma eller i grupp.

7Hell’s Belles MC

Hell’s Belles MC är utan tvekan den coolaste motorcykelklubben för alla kvinnor i Storbritannien. De är en gammal, prestigefylld och exklusiv klubb som hämtar inspiration från de gamla hedniska traditionerna på de brittiska öarna. Du kommer att se dem bära sina häxiga vibbar på ärmarna för att visa kvinnors egenmakt. Grundläggande medlemmar sägs ha varit hedniska häxor, och deras logotyp har en häxa som åker motorcykel. Klubben är ganska exklusiv, och för att gå med måste du bli inbjuden av en medlem, ha ett giltigt brittiskt motorcykelkort och äga en gatulaglig motorcykel.

6Foxy Fuelers

Foxy Fuelers från Sydney, Australien, är en grupp unga kvinnor som brinner för motorcyklar. De sticker ut för sin kärlek till kreativa seder och klassiska motorcyklar , och de flesta av dem träffades först genom Sydney Café Racers. Klubben föddes 2014 och har behållit sin nisch med sin smak inom cyklar och åkstil. Rad café racer-teamet strävar efter att dela med sig av sin passion och kunskap samtidigt som de främjar, uppmuntrar och stödjer kvinnor i Café Racer-utrymmet som vill lära sig och växa som ryttare.

5Devils Dolls

Devils Dolls, som grundades 1999, är en kvinnoförbrytare i traditionell mening; en tredelad lappklubb med medlemmar utspridda upp och ner längs västkusten. Systerskapet är en hardcore-rörelse som tar klubbens ansvar som förfallna betalningar på allvar. De är mer än helgkrigare, vilket gör dem till en av de bäst organiserade motorcykelklubbarna i USA. The Devil Dolls är stolta över en av de mest mångsidiga medlemmarna, allt från gammaldags cyklister, rebeller och rockare till samhällsaktivister och proffs. Deras mål är att uppmuntra och stödja kvinnors egenmakt.

4Femme Fatales WMC

Medan vissa förbjudna motorcykelklubbar som The Mongols har befäst sitt rykte för våld och brott , valde Femme Fatales en annan väg och är en laglydig grupp kvinnliga motorcykelförare. Systerskapet drivs av en kärlek till ridning och att ge tillbaka till samhället samtidigt som de stärker varandra. Den kvinnliga MC skapades 2011, och de har arbetat med många ideella organisationer som stödjer kvinnor och barn. Även om de bär tredelade lappar med en bottenrocker, förblir de en oberoende WMC som inte gör anspråk på territorium.

3Bikerni Association Of Women Motorcyclists

2011 skapade Urvashi Patole Bikerni Association of Women Motorcyclists i ett försök att bryta mot den manliga bastionen för motorcykling i Indien. Från och med ett dussin medlemmar har de vuxit till en landsomfattande klubb med över 500 kvinnliga motorcyklister, slagit rekord och gjort historia när de strävar efter jämställdhet. Klubben strävar efter att skapa en jämställd plattform för kvinnliga motorcyklister och samtidigt ge blivande kvinnliga motorcyklister i Indien. Birkeni uppmuntrar kvinnor att ge sig ut på okända stigar och ge sig ut på roadtrips samtidigt som de får kontakt med andra medlemmar.

2Furies MC

Furies MC grundades 2010 och är relativt ny på motorcykelscenen. Oavsett så har de vuxit snabbt och är nu stolta över medlemskapet bortom Chicago och in i resten av landet. Klubben bygger på grekisk mytologi, där furier anses vara kvinnliga hämndandar som utdelar rättvisa åt de ogudaktiga. Furies MC är en mångsidig grupp kvinnor som välkomnar kvinnor av alla etniciteter, livsstilar, orienteringar och bakgrunder, vilket gör dem till en av de mest inkluderande motorcykelklubbarna. Dessutom är de öppna för alla märken och typer av cyklar .

1Sisters Eternal Women’s MC

För vissa är det ett livsåtagande att gå med i en motorcykelklubb, och Sisters Eternal WMC har det i sitt namn. Den landsomfattande MC är en av de mest erkända klubbarna som samlar kvinnor från alla samhällsskikt. De är alltid närvarande i ungefär varje större motorcykelevenemang och erkänns av American Motorcycling Association som en neutralt chartrad klubb. Klubben ses som professionell, familjevänlig, rättvis och legitim. Medlemmarna kör främst motorcyklar i cruiserstil, är väl erfarna förare och har ett enat mål; uppnå frihet på två kamagra 100 mg compresse hjul.

Leave a Comment